Coffee Maker VIVAX CM-1000B

Me një fuqi prej 1000 vat, prodhuesi i kafesë VIVAX CM-1000B përgatit kafen më të shijshme në një çast.
Me një kapacitet prej 0.4 l, kjo ketill do të kënaqë çdo adhurues të kafesë tradicionale.

Prodhuesi i kafesë Vivax CM-1000B është një kombinim i dizajnit modern dhe funksionalitetit dhe garanton kënaqësi të vërtetë të pirjes së kafesë dhe doreza e ftohtë në prekje kontribuon më tej në sigurinë.