Flip book element

Kondicioner Ajri Bruno XA51i 18000btu BR-18CHSDXA51i

Kondicioneri i projektimit Vivax Q ACP-18CH50AEQIs R32 ka një kapacitet nominal ngrohjeje prej 5.57 kW dhe një kapacitet nominal ftohës prej 5.28 kW. Teknologjia speciale inverter 3D ofron performancën më të mirë duke lejuar kursime të konsiderueshme të energjisë. Filtri i katalizatorit eliminon gazet e dëmshme dhe aromat e pakëndshme. Filtri i pluhurit ndihmon në ndalimin e grimcave të pluhurit në pajisje, duke përmirësuar kështu cilësinë e ajrit në dhomë. Njësia e brendshme ka një funksion vetëpastrues, vazhdon të punojë për të tharë dhe pastruar kondensatin e mbetur.

Kondicioneri i projektimit Vivax Q ACP-18CH50AEQIs R32 ka një funksion ‘I feel’ që përdor një telekomandë, duke përdorur sensorë, për të lexuar temperaturën në dhomë dhe për ta dërguar atë në klimë. Njësia e brendshme rregullon temperaturën dhe shpejtësinë e ventilatorit në mënyrë që temperatura e kërkuar të arrihet, ndërsa kursen energji. Funksioni ‘Follow me’ njeh praninë e njerëzve në hapësirë dhe rregullon fuqinë dhe drejtimin e shkarkimit të ajrit, duke bërë të mundur përdorimin optimal të pajisjes. Funksioni i kursimit të energjisë ndihmon pajisjen të sigurojë fuqi të mjaftueshme ftohëse pa pasur nevojë të vrapojë me kapacitet të plotë. Cilësia afatgjatë sigurohet nga një garanci pesëvjeçare dhe përdorimi i gazit R32 që është më efikas dhe më i sigurt për të operuar dhe për mjedisin. E gjithë kjo në klasën e energjisë A++ në ftohje dhe A+ në ngrohje. Me blerjen e moduleve WiFi, ju mund ta kontrolloni këtë pajisje përmes aplikacionit NethomePlus për kontrollin e ajrit të kondicionuar.

Category:
Read more

Kondicioner Ajri Vivax N Model 18000btu ACP-18CH50AENI+

Kondicioneri i projektimit Vivax Q ACP-18CH50AEQIs R32 ka një kapacitet nominal ngrohjeje prej 5.57 kW dhe një kapacitet nominal ftohës prej 5.28 kW. Teknologjia speciale inverter 3D ofron performancën më të mirë duke lejuar kursime të konsiderueshme të energjisë. Filtri i katalizatorit eliminon gazet e dëmshme dhe aromat e pakëndshme. Filtri i pluhurit ndihmon në ndalimin e grimcave të pluhurit në pajisje, duke përmirësuar kështu cilësinë e ajrit në dhomë. Njësia e brendshme ka një funksion vetëpastrues, vazhdon të punojë për të tharë dhe pastruar kondensatin e mbetur.

Kondicioneri i projektimit Vivax Q ACP-18CH50AEQIs R32 ka një funksion ‘I feel’ që përdor një telekomandë, duke përdorur sensorë, për të lexuar temperaturën në dhomë dhe për ta dërguar atë në klimë. Njësia e brendshme rregullon temperaturën dhe shpejtësinë e ventilatorit në mënyrë që temperatura e kërkuar të arrihet, ndërsa kursen energji. Funksioni ‘Follow me’ njeh praninë e njerëzve në hapësirë dhe rregullon fuqinë dhe drejtimin e shkarkimit të ajrit, duke bërë të mundur përdorimin optimal të pajisjes. Funksioni i kursimit të energjisë ndihmon pajisjen të sigurojë fuqi të mjaftueshme ftohëse pa pasur nevojë të vrapojë me kapacitet të plotë. Cilësia afatgjatë sigurohet nga një garanci pesëvjeçare dhe përdorimi i gazit R32 që është më efikas dhe më i sigurt për të operuar dhe për mjedisin. E gjithë kjo në klasën e energjisë A++ në ftohje dhe A+ në ngrohje. Me blerjen e moduleve WiFi, ju mund ta kontrolloni këtë pajisje përmes aplikacionit NethomePlus për kontrollin e ajrit të kondicionuar.

Category:
Read more

Kondicioner Ajri Vivax Q Model 18000btu ACP-18CH50AEQI+

Kondicioneri i projektimit Vivax Q ACP-18CH50AEQIs R32 ka një kapacitet nominal ngrohjeje prej 5.57 kW dhe një kapacitet nominal ftohës prej 5.28 kW. Teknologjia speciale inverter 3D ofron performancën më të mirë duke lejuar kursime të konsiderueshme të energjisë. Filtri i katalizatorit eliminon gazet e dëmshme dhe aromat e pakëndshme. Filtri i pluhurit ndihmon në ndalimin e grimcave të pluhurit në pajisje, duke përmirësuar kështu cilësinë e ajrit në dhomë. Njësia e brendshme ka një funksion vetëpastrues, vazhdon të punojë për të tharë dhe pastruar kondensatin e mbetur.

Kondicioneri i projektimit Vivax Q ACP-18CH50AEQIs R32 ka një funksion ‘I feel’ që përdor një telekomandë, duke përdorur sensorë, për të lexuar temperaturën në dhomë dhe për ta dërguar atë në klimë. Njësia e brendshme rregullon temperaturën dhe shpejtësinë e ventilatorit në mënyrë që temperatura e kërkuar të arrihet, ndërsa kursen energji. Funksioni ‘Follow me’ njeh praninë e njerëzve në hapësirë dhe rregullon fuqinë dhe drejtimin e shkarkimit të ajrit, duke bërë të mundur përdorimin optimal të pajisjes. Funksioni i kursimit të energjisë ndihmon pajisjen të sigurojë fuqi të mjaftueshme ftohëse pa pasur nevojë të vrapojë me kapacitet të plotë. Cilësia afatgjatë sigurohet nga një garanci pesëvjeçare dhe përdorimi i gazit R32 që është më efikas dhe më i sigurt për të operuar dhe për mjedisin. E gjithë kjo në klasën e energjisë A++ në ftohje dhe A+ në ngrohje. Me blerjen e moduleve WiFi, ju mund ta kontrolloni këtë pajisje përmes aplikacionit NethomePlus për kontrollin e ajrit të kondicionuar.

Category:
Read more

Enëlarëse VIVAX DW-601262C X

Makina larëse enësh VIVAX DW-601262C me kapacitetin e saj të madh mundëson larjen e lehtë të 12 grupeve standarde të enëve dhe është ideale për familjet e mëdha.

Kjo lavatriçe ofron hapësirë ​​për 12 grupe enësh në dy kosha të mëdha dhe një kosh takëm, i cili ndodhet në koshin e poshtëm. Teknologjia novatore, një numër i madh programesh të ndryshme dhe funksionesh të veçanta lajnë mirë çdo pjatë.

Lavastovilja VIVAX DW-601262C ka 6 programe larëse që përfshijnë: “Larje intensive”, një program për enët e ndotura shumë; “Programi i shpejtë – 90 minuta” dhe programi RAPID – “Larje e shpejtë”. Funksioni “Extra dry” lejon tharjen shtesë të enëve.

Për kursim shtesë të energjisë mund të përdoren 2 funksione: “Gjysmë karikimi” dhe funksioni “Fillimi i vonuar i larjes 3/6/9h”, i cili lejon që fillimi i larjes të vendoset në një kohë kur çmimi i energjisë elektrike është më i ulët. Paneli elegant i kontrollit me ngjyrë të zezë ka kontrolle të ndezura dhe tregues LED të të gjitha funksioneve të zgjedhura, fazat e larjes, si dhe paralajmërime për kripën dhe shpëlarësit.

Ky model vjen me dyer inox që nxjerrin elegancë dhe cilësi.

Read more

Enëlarëse VIVAX DW-601262C

Makina larëse enësh VIVAX DW-601262C me kapacitetin e saj të madh mundëson larjen e lehtë të 12 grupeve standarde të enëve dhe është ideale për familjet e mëdha.
Kjo lavatriçe ofron hapësirë ​​për 12 grupe enësh në dy kosha të mëdha dhe një kosh takëm, i cili ndodhet në koshin e poshtëm. Teknologjia novatore, një numër i madh programesh të ndryshme dhe funksionesh të veçanta lajnë mirë çdo pjatë.
Lavastovilja VIVAX DW-601262C ka 6 programe larëse që përfshijnë: “Larje intensive”, një program për enët e ndotura shumë; “Programi i shpejtë – 90 minuta” dhe programi RAPID – “Larje e shpejtë”. Funksioni “Extra dry” lejon tharjen shtesë të enëve.
Për kursim shtesë të energjisë mund të përdoren 2 funksione: “Gjysmë karikimi” dhe funksioni “Fillimi i vonuar i larjes 3/6/9h”, i cili lejon që fillimi i larjes të vendoset në një kohë kur çmimi i energjisë elektrike është më i ulët. Paneli elegant i kontrollit me ngjyrë të zezë ka kontrolle të ndezura dhe tregues LED të të gjitha funksioneve të zgjedhura, fazat e larjes, si dhe paralajmërime për kripë dhe shpëlarës.

Read more

Enëlarëse Montuese VIVAX DWB-601252C

Enëlarëse e integruar VIVAX DWB-601252C me kapacitetin e saj mundëson larjen e lehtë dhe efikase të 12 grupeve standarde të enëve.

Kjo lavatriçe ofron hapësirë ​​për 12 grupe enësh në dy kosha të mëdha dhe një kosh takëm, i cili ndodhet në koshin e poshtëm. Shporta e sipërme ka një raft shtesë të palosshëm për gota. Paneli i kontrollit me sinjalizim LED ndodhet në anën e sipërme të derës, duke i bërë të gjitha funksionet lehtësisht të dukshme dhe brenda arritjes së lehtë. Teknologjia novatore, një numër i madh programesh të ndryshme dhe funksionesh të veçanta lajnë mirë të gjitha llojet e pjatave.

Enëlarëse e integruar VIVAX DWB-601252C ka 5 programe larëse që përfshijnë: “Larje intensive” – ​​program për enët shumë të ndotura; “Program i shpejtë 90 minuta” dhe “Larje ultra e shpejtë”.

Për kursim shtesë të energjisë, mund të përdoren 2 funksione: “Gjysmë karikimi”, dhe funksioni “Fillimi i vonuar i larjes”, i cili lejon që fillimi i larjes të vendoset në një kohë kur çmimi i energjisë elektrike është më i ulët.

Makina larëse ka një pajisje AquaStop në lidhjen e furnizimit me ujë që mbron familjen tuaj nga përmbytjet e padëshiruara në rast të plasjes së zorrës së furnizimit me ujë.

Read more

Enëlarëse Montuese VIVAX DWB-601473B

Enëlarse e integruar DWB-601473B është ideale për familjet e mëdha.
Kjo Enëlarse ofron hapësirë për 14 sete pjatash në dy shporta të mëdha me mbajtëse palosëse dhe një shportë të tretë të cekët shtesë, e cila ndodhet në krye të zonës së larjes.
Teknologjia novatore, një numër i madh programesh të ndryshme dhe funksionesh të veçanta lajnë mirë çdo pjatë. Paneli i kontrollit me ekran të bardhë LED ndodhet në anën e sipërme të derës së lavamanit, duke i bërë të gjitha funksionet lehtësisht të dukshme dhe brenda mundësive të lehta.
VIVAX built-in dishwasher DWB-601473B ka 7 programe larëse që përfshijnë: “Larja intensive” – një program për enët shumë të ndotura; “Program i shpejtë – 90 minuta” dhe “Larja ultra e shpejtë”. Funksioni “Extra dry” lejon tharjen shtesë të enëve.
Për pjatat shumë të pista mund të përdoret një funksion shtesë “Extra wash”, i cili zgjeron më tej programin e larjes dhe siguron një larje të plotë dhe higjienike.
Për kursim shtesë të energjisë, mund të përdoren 2 funksione: “Gjysmë karikimi”, me zgjedhjen e larjes vetëm në pjesën e sipërme ose vetëm në shportën e poshtme, dhe funksionin “Fillimi i vonuar i larjes”, i cili lejon vendosjen e fillimit të larjes në një kohë kur çmimi i energjisë elektrike është më i ulët.
Për sigurinë e plotë të përdorimit, kujdeset montimi “Aqua Stop”, i cili mbyll automatikisht furnizimin me ujë në rubinet dhe parandalon përmbytjet e mundshme për shkak të këputjes së tubit të furnizimit me ujë.
Kjo makinë larëse ka një operacion shumë të qetë prej vetëm 44 dB, duke e bërë atë një nga pajisjet më të qeta në klasën e saj.
Read more

Enëlarëse Montuese VIVAX DWB-451052B

Vivax built-in dishwasher DWB-451052B me kapacitetin e saj lejon larjen e lehtë dhe efikase të 10 seteve standarde të pjatave.
Lavatriçe ka dy shporta në të cilat mund të rregullohen pozicionet e mbajtëseve të enëve. Shporta e sipërme është e rregullueshme në dy lartësi me një raft kupe shtesë dhe një mbajtëse të kupave të larta. Paneli i kontrollit me sinjalizim LED ndodhet në anën e sipërme të derës, duke i bërë të gjitha funksionet lehtësisht të dukshme dhe brenda arritjes së lehtë. Teknologjia novatore, një numër i madh programesh të ndryshme dhe funksionesh të veçanta lajnë mirë të gjitha llojet e pjatave.
VIVAX built-in dishwasher DWB-451052B ka 5 programe larëse që përfshijnë: “Larja intensive” – një program për enët shumë të ndotura; “Program i shpejtë 90 minutësh” dhe “Larje ultra e shpejtë”. Funksioni “Extra dry” lejon tharjen shtesë të enëve sa herë që është e nevojshme.
Për kursim shtesë të energjisë, mund të përdoren 2 funksione: “Gjysmë karikimi”, me zgjedhjen e larjes vetëm në pjesën e sipërme ose vetëm në shportën e poshtme, dhe funksionin “Fillimi i vonuar i larjes”, i cili lejon vendosjen e fillimit të larjes në një kohë kur çmimi i energjisë elektrike është më i ulët.

Read more

Create a Flip Book for any product category. You can also select custom posts.