Enëlarëse VIVAX DW-601262C X

Makina larëse enësh VIVAX DW-601262C me kapacitetin e saj të madh mundëson larjen e lehtë të 12 grupeve standarde të enëve dhe është ideale për familjet e mëdha.

Kjo lavatriçe ofron hapësirë ​​për 12 grupe enësh në dy kosha të mëdha dhe një kosh takëm, i cili ndodhet në koshin e poshtëm. Teknologjia novatore, një numër i madh programesh të ndryshme dhe funksionesh të veçanta lajnë mirë çdo pjatë.

Lavastovilja VIVAX DW-601262C ka 6 programe larëse që përfshijnë: “Larje intensive”, një program për enët e ndotura shumë; “Programi i shpejtë – 90 minuta” dhe programi RAPID – “Larje e shpejtë”. Funksioni “Extra dry” lejon tharjen shtesë të enëve.

Për kursim shtesë të energjisë mund të përdoren 2 funksione: “Gjysmë karikimi” dhe funksioni “Fillimi i vonuar i larjes 3/6/9h”, i cili lejon që fillimi i larjes të vendoset në një kohë kur çmimi i energjisë elektrike është më i ulët. Paneli elegant i kontrollit me ngjyrë të zezë ka kontrolle të ndezura dhe tregues LED të të gjitha funksioneve të zgjedhura, fazat e larjes, si dhe paralajmërime për kripën dhe shpëlarësit.

Ky model vjen me dyer inox që nxjerrin elegancë dhe cilësi.