Enëlarëse Montuese VIVAX DWB-601473B

Lave-vaisselle e integruar në pjatalarëse DWB-601473B është ideale për familjet e mëdha.
Ky lavaman ofron hapësirë për 14 sete pjatash në dy shporta të mëdha me mbajtëse palosëse dhe një shportë të tretë të cekët shtesë, e cila ndodhet në krye të zonës së larjes.
Teknologjia novatore, një numër i madh programesh të ndryshme dhe funksionesh të veçanta lajnë mirë çdo pjatë. Paneli i kontrollit me ekran të bardhë LED ndodhet në anën e sipërme të derës së lavamanit, duke i bërë të gjitha funksionet lehtësisht të dukshme dhe brenda mundësive të lehta.
VIVAX built-in dishwasher DWB-601473B ka 7 programe larëse që përfshijnë: “Larja intensive” – një program për enët shumë të ndotura; “Program i shpejtë – 90 minuta” dhe “Larja ultra e shpejtë”. Funksioni “Extra dry” lejon tharjen shtesë të enëve.
Për pjatat shumë të pista mund të përdoret një funksion shtesë “Extra wash”, i cili zgjeron më tej programin e larjes dhe siguron një larje të plotë dhe higjienike.
Për kursim shtesë të energjisë, mund të përdoren 2 funksione: “Gjysmë karikimi”, me zgjedhjen e larjes vetëm në pjesën e sipërme ose vetëm në shportën e poshtme, dhe funksionin “Fillimi i vonuar i larjes”, i cili lejon vendosjen e fillimit të larjes në një kohë kur çmimi i energjisë elektrike është më i ulët.
Për sigurinë e plotë të përdorimit, kujdeset montimi “Aqua Stop”, i cili mbyll automatikisht furnizimin me ujë në rubinet dhe parandalon përmbytjet e mundshme për shkak të këputjes së tubit të furnizimit me ujë.
Kjo makinë larëse ka një operacion shumë të qetë prej vetëm 44 dB, duke e bërë atë një nga pajisjet më të qeta në klasën e saj.