Enëlarëse Montuese VIVAX DWB-451052B

Vivax built-in dishwasher DWB-451052B me kapacitetin e saj lejon larjen e lehtë dhe efikase të 10 seteve standarde të pjatave.
Lavatriçe ka dy shporta në të cilat mund të rregullohen pozicionet e mbajtëseve të enëve. Shporta e sipërme është e rregullueshme në dy lartësi me një raft kupe shtesë dhe një mbajtëse të kupave të larta. Paneli i kontrollit me sinjalizim LED ndodhet në anën e sipërme të derës, duke i bërë të gjitha funksionet lehtësisht të dukshme dhe brenda arritjes së lehtë. Teknologjia novatore, një numër i madh programesh të ndryshme dhe funksionesh të veçanta lajnë mirë të gjitha llojet e pjatave.
VIVAX built-in dishwasher DWB-451052B ka 5 programe larëse që përfshijnë: “Larja intensive” – një program për enët shumë të ndotura; “Program i shpejtë 90 minutësh” dhe “Larje ultra e shpejtë”. Funksioni “Extra dry” lejon tharjen shtesë të enëve sa herë që është e nevojshme.
Për kursim shtesë të energjisë, mund të përdoren 2 funksione: “Gjysmë karikimi”, me zgjedhjen e larjes vetëm në pjesën e sipërme ose vetëm në shportën e poshtme, dhe funksionin “Fillimi i vonuar i larjes”, i cili lejon vendosjen e fillimit të larjes në një kohë kur çmimi i energjisë elektrike është më i ulët.