Enëlarëse Montuese VIVAX DWB-601252C

Enëlarëse e integruar VIVAX DWB-601252C me kapacitetin e saj mundëson larjen e lehtë dhe efikase të 12 grupeve standarde të enëve.

Kjo lavatriçe ofron hapësirë ​​për 12 grupe enësh në dy kosha të mëdha dhe një kosh takëm, i cili ndodhet në koshin e poshtëm. Shporta e sipërme ka një raft shtesë të palosshëm për gota. Paneli i kontrollit me sinjalizim LED ndodhet në anën e sipërme të derës, duke i bërë të gjitha funksionet lehtësisht të dukshme dhe brenda arritjes së lehtë. Teknologjia novatore, një numër i madh programesh të ndryshme dhe funksionesh të veçanta lajnë mirë të gjitha llojet e pjatave.

Enëlarëse e integruar VIVAX DWB-601252C ka 5 programe larëse që përfshijnë: “Larje intensive” – ​​program për enët shumë të ndotura; “Program i shpejtë 90 minuta” dhe “Larje ultra e shpejtë”.

Për kursim shtesë të energjisë, mund të përdoren 2 funksione: “Gjysmë karikimi”, dhe funksioni “Fillimi i vonuar i larjes”, i cili lejon që fillimi i larjes të vendoset në një kohë kur çmimi i energjisë elektrike është më i ulët.

Makina larëse ka një pajisje AquaStop në lidhjen e furnizimit me ujë që mbron familjen tuaj nga përmbytjet e padëshiruara në rast të plasjes së zorrës së furnizimit me ujë.