Ngrohëse uji VIVAX WH-120G

Ngrohëse e Ujit VIVAX WH-120G kursen kohë, energji dhe ujë në të njëjtën kohë. Me një fuqi prej 1630 W dhe një kapacitet prej 1.2 litrash, ai do të ngrohë ujin në një çast.

Falë stendave 360°, VIVAX WH-120G do të punojë pa të meta, pavarësisht se si është montuar në stendë.