Bluetooth Speaker VIVAX BS-500

Altoparlanti portativ VIVAX karaoke BS-500 ofron një mori funksionesh për të shijuar muzikën tuaj të preferuar. Ajo është e pajisur me një hyrje AUX, një lidhje Bluetooth për t’u lidhur me një pajisje smart, një funksion radio FM dhe një slot USB për të luajtur ose ngarkuar pajisjen. Amplifikatori ka një fuqi maksimale prej 50W RMS dhe kapaciteti i baterisë është 4000mAh, duke ju lejuar të shijoni muzikë deri në 12 orë në volum mesatar. Përveç mikrofonit wireless, mund të provoni edhe funksionin karaoke të kësaj pajisjeje, me shtimin e një drite LED të ndryshueshme që sinkronizohet me ritmin e melodisë.

Categories: , ,