Bluetooth Speaker VIVAX BS-260

Altoparlanti VIVAX Bluetooth BS-260 vjen me 60 watt fuqi. Siguron tingull të thellë dhe të fuqishëm me playback deri në 8 orë në volum mesatar.

Altoparlanti Vivax Bluetooth BS-260 përmban funksionin TWS. Me këtë funksion, dy pajisje identike mund të lidhen thjesht duke shtypur butonin TWS. Në këtë mënyrë, ju mund të shijoni një tingull edhe më të fortë dhe një efekt më të mirë stereo.
Një nga karakteristikat kryesore të këtij altoparlanti është rezistenca e ujit e nivelit IPX 5.
Folësi ka një dizajn jashtëzakonisht tërheqës që kap syrin.

Categories: , ,