Bluetooth Speaker VIVAX BS-210

Altoparlanti VIVAX Bluetooth Speaker BS-210 është një folës portativ. Ai vjen me 50 watt fuqi dhe jep tingull të thellë dhe të fuqishëm me playback deri në 6.5 orë në volum të mesëm.

Altoparlanti VIVAX Bluetooth Speaker BS-210 përmban funksionin TWS, me të cilin dy pajisje identike mund të lidhen me një shtypje të thjeshtë të butonit TWS. Në këtë mënyrë, ju mund të shijoni një tingull edhe më të fortë dhe një efekt më të mirë stereo.
Një nga karakteristikat kryesore të këtij altoparlanti është rezistenca e ujit e nivelit IPX 5. Altoparlanti ka një dizajn tërheqës, me ndriçim LED në ngjyra për atmosferën e një feste të vërtetë.
Altoparlanti ka një dorezë për transferimin më të lehtë të pajisjes në të cilën ndodhet tastiera, gjë që lehtëson shumë përdorimin e vetë pajisjes.

Categories: , ,