Furrë Montuese VIVAX BO-658FXHTD G

Furra e integruar VIVAX BO-658FXHTD G ka 8 funksione pjekjeje – përveç programit klasik të ngrohjes së ngrohësve të sipërm dhe të poshtëm, ekziston edhe një funksion “Grill” i përdorimit të furrës si dhe ngrohjes së furrës me ventilator, i cili lejon edhe shpërndarjen e nxehtësisë dhe pjekjes në disa nivele.
Në panelin e kontrollit ka një ekran LCD me funksion të orës dhe përkujtues, kohëmatës dhe funksione shtesë të pjekjes automatike ose gjysmë automatike.
Programe të tjera të furrës së integruar VIVAX BO-658FXHTD G janë: ndriçimi, defrostimi me ventilator, grila + ngrohësi i lartë + ventilatori, grila + ngrohësi i sipërm, grila, ngrohësi i sipërm dhe i poshtëm + ventilatori, ngrohja konvencionale (ngrohësi i sipërm + i poshtëm), ngrohësi i poshtëm.
Butonat janë në sistemin “push”, gjë që e bën furrën elegante dhe të rafinuar.
Pranë furrës vjen një pjatë e cekët pjekjeje dhe një raft lattice. Paneli i kontrollit të çelikut inox dhe doreza e aluminit i japin furrës një prekje elegance.
Teknologjia moderne e mban konsumin e energjisë në një nivel të ulët me klasën A të efiçiencës së energjisë.