Furrë Montuese VIVAX BO-608FAHTD X

Furra premium VIVAX e integruar BO-608FAHTD X ka 7 programe pjekjeje. Paneli i kontrollit ka një ekran të madh LCD me funksion të orës dhe përkujtues, kohëmatës dhe funksione shtesë të pjekjes automatike ose gjysmë automatike.
Përveç të gjitha përfitimeve të kontrollit dixhital, furra ka edhe funksione klasike si pjekja me ndihmën e një ngrohësi të sipërm dhe të poshtëm, funksioni “Grill” si dhe pjekja me një ventilator, e cila siguron një shpërndarje të barabartë të nxehtësisë brenda hapësirës së furrës dhe pjekjen në disa nivele.
Programe të tjera të furrave të integruara VIVAX BO-608FAHTD X janë: defrosting + ventilator, grill + ventilator, ngrohës më i ulët + ventilator, ngrohje konvencionale (ngrohës i sipërm + i poshtëm), ngrohje konvencionale (ngrohës i sipërm + i poshtëm) + ventilator, ngrohës i lartë + ventilator, skarë.
Me detaje prej çeliku inox, butonat janë në sistemin “push”, gjë që e bën furrën elegante dhe të rafinuar.
Furra vjen me një pjatë të cekët pjekjeje si dhe një raft latiku.
Teknologjia moderne e mban konsumin e energjisë në një nivel të ulët me klasën A të efiçiencës së energjisë.