Pllakë Montuese VIVAX BH-04TVC

VIVAX built-in qeramike hob BH-04TVC ofron një mundësi për mënyra të ndryshme të përgatitjes së vakteve tuaja të preferuara.
Me 4 fusha gatimi, ajo mund të gatuhet në 4 mënyra të ndryshme duke përdorur 9 gradë të funksionimit – çdo zonë ka fuqinë e vet të punës, por efikasitet të barabartë.
Pllaka qeramike e integruar VIVAX BH-04TVC kontrollohet duke përdorur butonat me prekje dhe ekranin dixhital.
Falë përhapjes së barabartë të energjisë, ushqimet janë gjithmonë të përpunuara në mënyrë të përsosur dhe termike në mënyrë të barabartë.
Bordi ka mbrojtjen e fëmijëve.