Furrë Montuese VIVAX BO-624MH X

Furra e integruar Vivax BO-624MH X me efikasitetin më të lartë A të energjisë lejon pjekje më të shpejtë dhe më të lehtë.
Furra ka 3 programe + ndriçim furre që e bën më të lehtë për ata që nuk e pëlqejnë ta komplikojnë shumë – një program klasik duke ngrohur ngrohësin e sipërm dhe të poshtëm dhe vetëm pjesën e sipërme ose vetëm ngrohësen e poshtme.
Furra e integruar VIVAX BO-624MH X është një furrë e thjeshtë, por jashtëzakonisht efikase.
Furra vjen me një raft latice dhe një pjatë të cekët pjekjeje.