Furrë Montuese VIVAX BO-658FXHTD X

Furrë e integruar VIVAX BO-658FXHTD X ka 8 funksione pjekjeje – përveç programit klasik të ngrohjes së ngrohësit të sipërm dhe të poshtëm, ekziston edhe një funksion “Grill” i përdorimit të furrës si dhe ngrohjes së furrës me një ventilator, i cili lejon edhe shpërndarjen e nxehtësisë dhe pjekjes në disa nivele.
Në panelin e kontrollit ka një ekran LCD me funksion të orës dhe përkujtues, kohëmatës dhe funksione shtesë të pjekjes automatike ose gjysmë automatike.
Programe të tjera të furrës së integruar VIVAX BO-658FXHTD X janë: ndriçim, defrostim me ventilator, grilë + ngrohës i lartë + ventilator, grilë + ngrohës i sipërm, skarë, ngrohës i sipërm dhe i poshtëm + ventilator, ngrohje konvencionale (ngrohës i sipërm + i poshtëm), ngrohës i poshtëm.
Butonat janë në sistemin “push”, gjë që e bën furrën elegante dhe të rafinuar.
Pranë furrës vjen një pjatë e cekët pjekjeje dhe një raft lattice.
Paneli i kontrollit të qelqit dhe doreza e aluminit i japin furrës një prekje elegance.
Teknologjia moderne e mban konsumin e energjisë në një nivel të ulët me klasën A të efiçiencës së energjisë.