Furrë Montuese VIVAX BO-608FAHTD GW

Furra premium VIVAX e integruar BO-608FAHTD GW ngjyra elegante e qelqit të bardhë ka 7 programe pjekjeje. Paneli i kontrollit ka një ekran të madh LCD me funksion të orës dhe përkujtues, kohëmatës dhe funksione shtesë të pjekjes automatike ose gjysmë automatike. Përveç të gjitha përfitimeve të kontrollit dixhital, furra ka edhe funksione klasike si pjekja me ndihmën e një ngrohësi të sipërm dhe të poshtëm, një funksion “grill” si dhe pjekja me ventilator, e cila siguron shpërndarjen uniforme të nxehtësisë brenda hapësirës së furrës dhe pjekjen në nivele të shumta. Programe të tjera të furrës së integruar VIVAX BO-608FAHTD GW janë: defrosting + ventilator, grill + ventilator, ngrohës i poshtëm + ventilator, ngrohje konvencionale (ngrohës i sipërm + i poshtëm), ngrohje konvencionale (ngrohës i sipërm + i poshtëm) + ventilator, ngrohës i lartë + ventilator, skarë.
Me detaje prej çeliku inox, butonat janë në sistemin “push”, gjë që e bën furrën elegante dhe të rafinuar.
Furra vjen me një pjatë të cekët pjekjeje si dhe një raft latiku.
Teknologjia moderne e mban konsumin e energjisë në një nivel të ulët me klasën A të efiçiencës së energjisë. Pllakat katalitike në anët e furrës gjithashtu kontribuojnë në mirëmbajtjen më të lehtë.