Enëlarëse VIVAX DW-45942B

Enëlarëse vivax freestanding DW-45942B me kapacitetin e saj lejon larjen e lehtë dhe efikase të 9 seteve standarde të pjatave, dhe është ideale për familjet më të vogla.
Lavatriçe ka dy shporta në të cilat mund të rregullohen pozicionet e mbajtëseve të enëve. Shporta e sipërme e lavamanit është e rregullueshme në dy lartësi me një raft tjetër filxhani. Teknologjia novatore, një numër i madh programesh dhe funksionesh të veçanta të ndryshme lajnë mirë çdo lloj pjatash.
Larësi i pjatalarësve VIVAX DW-45942B ka 4 programe larëse që përfshijnë: “Larja intensive” – një program për enët shumë të ndotura; “Program i shpejtë 90 minutësh” dhe “Larje ultra e shpejtë”.
Për kursime shtesë të energjisë, funksioni “Half Fill” mund të përdoret për të larë një sasi më të vogël enësh.
Për siguri të plotë kujdeset asambleja “Aqua Stop”, e cila mbyll automatikisht furnizimin me ujë të rubinetit dhe parandalon përmbytjet e mundshme për shkak të këputjes së tubit të furnizimit me ujë.