Toster VIVAX TS-7503WH

Vivax toaster TS-7503WH me dizajn dhe përdorim të thjeshtë do të përgatisë menjëherë sanduiçe të shijshme.
Falë veshjes jo ngjitëse, është e lehtë për t’u pastruar dhe për t’u mbajtur.
Doreza e izoluar si dhe klipi i kyçjes e bëjnë atë të sigurt për t’u përdorur, dhe llambat e sinjalit tregojnë se kur dollia është gati për përdorim.

Vivax toaster TS-7503WH falë mundësisë së asgjësimit vertikal do të gjejë një vend në çdo kuzhinë.