Shporet Elektrik VIVAX FC-04502 WH

Vivax freestanding sobë FC-04502 WH është një zgjedhje ideale për çdo kuzhinë sepse ajo robëron me një pamje moderne dhe lehtësi përdorimi.
Një furrë e thjeshtë me tre programe pjekjeje ofron kushte superiore për pjekje të shpejtë dhe profesionale.
Pavarësisht gjerësisë së saj prej 50 cm, furra ka një vëllim prej 52 l dhe klasën më të lartë të energjisë A.
Pllaka e sipërme e sobës është bërë nga metali me emër shumë rezistent.
VIVAX freestanding cooker FC-04502 WH është një kuzhinier model elektrik me katër pllaka ngrohjeje.
Pajisjet standarde të furrës janë një raft latice dhe një enë e cekët.