Pllakë Montuese VIVAX BH-02TVC

VIVAX i ndërtuar në hobi qeramik BH-02TVC është ideal për kuzhinat e vogla.
Ai mundëson gatim më të shpejtë dhe më efikas me dy ngrohës të fuqishëm me një fuqi prej 1800 W dhe 1200 W dhe 9 gradë akordim energjie.
Hobi qeramik i integruar VIVAX BH-02TVC kontrollohet nga butonat me prekje dhe një ekran dixhital. Falë të njëjtës përhapje të nxehtësisë, përpunimi i ushqimit është perfekt, të gjitha me më pak konsum energjie.
Bordi ka mbrojtjen e fëmijëve.