Frigorifer VIVAX TTR-93+

Frigoriferi Vivax TTR-93+ me frigorifer me 4 yje plotëson nevojat e çdo përdoruesi.
Lartësia e frigoriferit në nivelin e tavolinës së punës është një zgjedhje ideale për hapësira të tilla si apartamente më të vogla, dhoma, shtëpi pushimi apo apartamente.
Kapaciteti i frigoriferit 80 L (frigorifer 68 L + 12 L frigorifer) me dy rafte qelqi siguron freskinë e ushqimeve dhe zgjat kohën e përdorimit të tyre, ndërsa sirtari transparent në fund të frigoriferit siguron mundësinë për të ndarë frutat dhe perimet e freskëta nga pjesa tjetër e ushqimeve. Një ngrirës me 4 yje me një vëllim total prej 12 L siguron ngrirjen e thellë të perimeve ose mishit.