Grill elektrik VIVAX EG-4020B

Vivax electric grill EG-4020B është një skarë e vogël me fuqi të lartë prej 1800 W dhe dimensione sipërfaqësore jo ngjitëse prej 43×23 cm që është lehtësisht e lëvizshme.
Temperatura maksimale është 250 °C dhe një termostat i thjeshtë thjeshton dhe lehtëson përgatitjen e ushqimit.

Vivax grill elektrike EG-4020B është bërë nga druri natyror bambu dhe është krejtësisht cool në prekje.