Mikrovalë VIVAX MWO-2079 BG

Furra me mikrovalë Vivax MWO-2079 BG, përveç servirjes së rinxehjes së ushqimit, gjithashtu do të defrostojë me shumë sukses ushqimet ose do t’i pjekë ato në mënyrë perfekte me ndihmën e funksionit “Grill”.
Me një kapacitet prej 20 l dhe një fuqi mikrovalësh prej 700 W, kjo furrë me mikrovalë është një aleat i fuqishëm i çdo shtëpie.
Një tabaka e madhe pjekjeje ofron aftësinë për të defrostuar ose përgatitur copa të mëdha ushqimi, duke vendosur thjesht nivelin e fuqisë së funksionimit nëpërmjet ekranit LED.

Dizajni superior dhe cilësia e punës konfirmohet nga paneli i kontrollit të çelikut inox dhe dyert prej xhami me dorezë prej çeliku inox, të cilat e bëjnë furrën me mikrovalë VIVAX MWO-2079 BG një detaj të domosdoshëm të çdo kuzhine.