Hekuri VIVAX IR-2201CC

VIVAX hekuri IR-2201CC me një fuqi prej 2200 W dhe termostat rregullues, në një çast zgjidh pliset nga sendet e veshjeve.
Një rezervuar uji me kapacitet 380 ml dhe një kontroll me avull prej 15-60 g/min, të cilin hekuri mund ta shkarkojë edhe në një pozicion vertikal janë vetëm disa nga karakteristikat e kësaj pajisjeje moderne.
Funksioni anti-drip mban pëlhurën të mbrojtur dhe vrimat me avull 100% aktive sigurojnë efikasitet dhe mbulim maksimal.
Pajisja ka mbrojtje mbinxehje dhe baza qeramike hekuros lavanderinë tuaj butësisht dhe me efikasitet superior!

Me hekurin VIVAX, hekurosja IR-2201CC po bëhet një detyrë e preferuar dhe dizajni novator e bën rimbushjen e ujit më të lehtë se kurrë.