Thithëse Elektrike VIVAX VCW-2002R R2

Thithësja elektrike VIVAX VCW-2002R R2 është një aspirator avantazhi kryesor i të cilit është aftësia për të punuar në dy mënyra – me ndihmën e një filtri uji por edhe si një aspirator që mund të thithë ujë. Kur uji me vakum, pluhuri dhe papastërtitë e tjera depozitohen në ujin që përmban rezervuari, duke parandaluar kështu përhapjen e pluhurit dhe acarëve të pluhurit.
Fuqia e motorit është 2000 W dhe fuqia e thithjes gjatë thithjes së lagur është 2000 mm me një rrjedhje ajri prej 45 l/sec dhe çdo gjë depozitohet në një tank me një kapacitet prej 8 l. Ka rrota 360°, lidhëse furçësh që lejojnë pastrimin e divanit dhe këndeve, si dhe filtra që janë të lehtë për t’u hequr dhe pastruar.

Thithësja elektrike VIVAX VCW-2002R R2 është një partner ideal në pluhur, mite pluhuri dhe papastërti dhe është thelbësor për të gjitha familjet me të sëmurë me alergji.