Blender VIVAX BL-600G

Me VIVAX blender BL-600G, zakonet e shëndetshme të të ngrënit nuk kanë qenë kurrë më të arritshme.
Falë fuqisë së jashtëzakonshme prej 600 W dhe dy shpejtësive, ky blender do t’i kthejë menjëherë ushqimet tuaja të preferuara në një supë të trashë ose smoothie të shëndetshëm.
Me një kapacitet prej 1.5 l, ajo siguron një sasi të mjaftueshme të përmbajtjes për një vakt të madh si dhe për shtesë në një pjatë ose një freskim të shkurtër.

Vivax blender BL-600G është bërë nga qelqi i qëndrueshëm, absorbues i aromës dhe strehimi është rezistent ndaj gërvishtjeve dhe siguron përdorim afatgjatë.