Aparat për Kafe VIVAX CM-08126F

Prodhuesi i kafesë filtruese VIVAX CM-08126F sjell aromën e kafesë së sapobërë në çdo shtëpi.
Me funksionin e mbajtjes së ngrohtë, kjo makinë ofron mundësinë për të mbajtur kafen e përgatitur ngrohtë për një periudhë më të gjatë kohe.

Me një kapacitet prej 1.25 l, makina e kafesë me filtër VIVAX CM-08126F është e mjaftueshme për përgatitjen e kafesë për të gjithë anëtarët e familjes dhe doreza e ftohtë në prekje kontribuon në sigurinë shtesë.