VIVAX TV 32″ B Series 32LE20K

149.99

VIVAX B Series 32LE20K AndroidTV është seria e re premium VIVAX e televizorëve inteligjentë të mbështetur nga Android 11. Lidhshmëria Wi-Fi ose Bluetooth lejon që ky televizor të jetë një dritare e re në botë, qoftë video, përmbajtje filmi apo rrjete sociale, të gjitha në ekrane të cilësisë së lartë, duke përfshirë HDR10 dhe Dolby Digital.
Me ndihmën e një telekomande të thjeshtë me funksion “Google Voice Search”, e gjithë përmbajtja e dëshiruar është e shpejtë dhe lehtësisht e arritshme. Falë formateve të zërit dhe imazhit Dolby, përmbajtja HDR që po shikohet duket madhështore, dhe tingulli i televizorit është i pastër dhe i thellë.
Televizori vjen me 1 GB RAM dhe 8 GB memorie për ruajtjen e aplikacioneve.
Marrësi dixhital T2 H.265, pranuesi satelitor S2 dhe lidhjet e tjera të jashtme audio/video mundësojnë lidhjen e plotë të televizorit me të gjitha pajisjet e jashtme.
Netflix, PrimeVideo, YouTube përmbajtje dhe aplikacione të tjera janë në dispozicion nëpërmjet Google Play Store.

VIVAX B Series 32LE20K TV është prodhuar në Kroaci dhe është një shembull i një raporti të shkëlqyer çmim-cilësi. 100% e kontrolleve të prodhimit kontribuojnë në cilësinë e punës – çdo kopje e vetme e televizorit testohet për të paktën 4 orë para se të largohet nga linja e montimit, në mënyrë që përdoruesi përfundimtar të marrë një pajisje plotësisht funksionuese dhe cilësore.

1 in stock