Aspirator VIVAX CHO-60PT070A B

Shkëlqim dhe mbresëlënëse në kuzhinë – VIVAX kuzhine kapuç CHO-60PT070A B në mënyrë efektive heq tymrat dhe aromat gjatë përgatitjes së ushqimit.
Pamja tradicionale e kapuçës kompleton pamjen e kuzhinës.
Me dy nivele të funksionimit, performanca operative e pajisjeve më të larta A të efiçiencës së energjisë përshtatet lehtësisht me kushtet e gatimit.
Kapuçi i kuzhinierit VIVAX CHO-60PT070A B është i dukshëm vetëm kur është e nevojshme – ai është plotësisht i ndërtuar në njësinë e kuzhinës.
Ai është i pajisur me filtra me yndyrë alumini me pesë shtresa të lara që ju lejojnë të hiqni në mënyrë efektive avullin, dhjamin dhe aromat e pakëndshme nga hapësira e kuzhinës. Në nivelin më të lartë të fluksit të ajrit, kapuç heq deri në 361 m3/h ajër nga hapësira.
Dritat e gatimit LED shpërndajnë dritë në mënyrë të barabartë përgjatë gjithë tryezës së punës.