Aspirator VIVAX CHO-60CSA210A GB

Shkëlqim dhe mbresëlënës në kuzhinë – VIVAX kuzhine kapuç CHO-60CSA210A GB në mënyrë efektive heq tymrat dhe aromat gjatë përgatitjes së ushqimit.
Qetësi. E thjeshtë. E përkryer.
Falë fuqisë së motorit prej 210 W dhe 3 shpejtësive dhe kontrollit dixhital me funksion automatik të fikjes pas 5 minutash – nuk ka asnjë dhjamë apo aromë që kjo kapuç të mos tërhiqet nga hapësira. Me shpejtësinë më të lartë të fluksit të ajrit, kapuçi thith deri në 592 m3/h, duke e bërë atë të përsosur për përdorim edhe në procesin afatgjatë të përgatitjes së ushqimit.
Për kënaqësinë e natës vonë të kënaqësive të kuzhinës, kjo kapuç ka edhe 2 drita LED që ndriçojnë në mënyrë të barabartë tavolinën e punës.
Teknologjia e fundit e kapakut të gatimit VIVAX CHO-60CSA210A GB mban konsumin e zhurmës dhe energjisë në një nivel të ulët prej vetëm 62 dB me klasën e efikasitetit të energjisë A. Pamja e jashtme elegante e qelqit me temperament sjell një sharm të veçantë në pamjen e kësaj kapuç.