Aspirator VIVAX CHO-60CHA070A X

Shkëlqim dhe mbresëlënës në kuzhinë – VIVAX kuzhine kapuç CHO-60CHA070A X në mënyrë efektive heq tymrat dhe aromat gjatë përgatitjes së ushqimit.
Një motor i fuqishëm dhe efikas 70W nxjerr me sukses të gjithë aromën dhe dhjamin e pakëndshëm nga kuzhina.
Një dritë e fuqishme LED shpërndan dritë në mënyrë të barabartë përgjatë gjithë tryezës së punës.
Strehimi prej çeliku inox është i lehtë për t’u pastruar dhe për t’u mirëmbajtur, ashtu si edhe filtrat me pesë shtresa të dhjamit të aluminit, të cilët janë të lajshëm edhe në lavaman.
Me ndihmën e tre niveleve të funksionimit, performanca e kapuçës së kuzhinës VIVAX CHO-60CHA070A X mund të përshtatet lehtësisht me atë që ndodh kur gatuani.
Në nivelin më të lartë të rrjedhjes së ajrit, kapuçi heq deri në 343 m3/h ajër nga hapësira.