Aspirator VIVAX CHO-60BI100T X

Shkëlqim dhe mbresëlënës në kuzhinë – VIVAX built-in cooker hood CHO-60BI100T B në mënyrë efektive heq tymrat dhe aromat gjatë përgatitjes së ushqimit.
Kapuçi është i fshehur në dollapin e kuzhinës – është tërësisht i ndërtuar në njësinë e kuzhinës.
Ai është i pajisur me filtra të lashëm me tre shtresa të yndyrës së aluminit që ju lejojnë të hiqni në mënyrë efektive aromat e pakëndshme, avullin dhe dhjamin nga lokali.
Dritat LED ofrojnë një pamje të qartë të ushqimit që po përgatitet.
Me ndihmën e tre niveleve të funksionimit, performanca e kapuçit vivax të integruar në kuzhine CHO-60BI100T B mund të përshtatet lehtësisht me atë që ndodh kur gatuani. Në nivelin më të lartë të rrjedhjes së ajrit, kapuçi heq deri në 281 m3/h ajër nga hapësira.
Me një gjerësi të integruar prej 49.3 cm, kapuç përshtatet në mënyrë të përkryer në shumicën e kabineteve standarde të kuzhinës me një gjerësi prej 55cm ose më të gjerë. Sipërfaqja e pajisjes prej çeliku inox ka një jetë të gjatë shërbimi dhe është e lehtë për t’u pastruar. Filtri i integruar me tre shtresa për heqjen e dhjamit është i lehtë për t’u hequr dhe për t’u larë.