Friz Horizontal VIVAX CFR-297H

309.99

Vivax freezer CFR-297H klasa e gjerë e klimës nga “Sub-normal” në “Tropic” punon në mënyrë të përkryer efikase edhe në temperatura të ulëta të jashtme, duke e bërë atë një zgjedhje të shkëlqyer për bodrum ose strehim garazh gjithashtu.
Termostati i rregullueshëm mund të mbajë një temperaturë prej -18°C deri në -24°C për të zgjatur maksimalisht jetën e ushqimeve dhe për të ruajtur sa më shumë lëndë ushqyese të jetë e mundur.
Shporta brenda frigoriferit është e lehtë për t’u marrë dhe për t’u lëvizur, duke e bërë më të lehtë nxjerrjen e ushqimeve të ngrira dhe pastrimin e frigoriferit.
Për shkak të funksionimit të qetë, VIVAX Freezer CFR-297H është një zgjedhje ideale edhe për hapësirat rezidenciale.

1 in stock