Friz Horizontal VIVAX CFR-245H

299.99

Frigoriferi VIVAX i klasit të gjerë klimatik CFR-245H nga “Sub-normal” në “Tropic” punon në mënyrë të përkryer në mënyrë efikase edhe në temperatura të ulëta të jashtme, duke e bërë atë një zgjedhje të shkëlqyer edhe për strehimin në bodrum apo garazh.
Termostati i rregullueshëm mund të mbajë një temperaturë prej -18°C deri në -24°C për të zgjatur maksimalisht jetën e ushqimeve dhe për të ruajtur sa më shumë lëndë ushqyese të jetë e mundur.
Shporta brenda frigoriferit është e lehtë për t’u marrë dhe për t’u lëvizur, duke e bërë më të lehtë nxjerrjen e ushqimeve të ngrira dhe pastrimin e frigoriferit.
Për shkak të funksionimit të qetë, frigoriferi VIVAX CFR-245H është një zgjedhje ideale edhe për hapësirat rezidenciale.

1 in stock