Friz Horizontal VIVAX CFR-249

Ngrirësi VIVAX CFR-249 me një klasë të gjerë klimatike nga “Sub-normal” në “Tropic” funksionon në mënyrë perfekte edhe në temperatura të ulëta të jashtme, gjë që e bën atë një zgjedhje të shkëlqyer për akomodim në bodrum ose garazh.
Termostati i rregullueshëm mund të mbajë temperaturën nga -18°C në -24°C në mënyrë që të maksimizojë jetëgjatësinë e ushqimit dhe të ruajë sa më shumë lëndë ushqyese. Këtë ngrirës mund ta përdorni edhe si frigorifer klasik me mundësi të rregullimit të temperaturës nga 8°C në 2°C.
Dy shportat brenda ngrirësit janë të lehta për t’u ngritur dhe lëvizur, duke e bërë më të lehtë heqjen e ushqimeve të ngrira dhe pastrimin e ngrirësit.
Për shkak të funksionimit të tij të qetë, ngrirësi VIVAX CFR-249 është një zgjedhje ideale edhe për hapësirat e banimit.