Frigorifer VIVAX CF-260 LF W

299.99

Frigoriferi VIVAX freestanding me frigorifer CF-260LF W me ndihmën e teknologjisë “Low Frost” nuk kërkon defrostim të shpeshtë të frigoriferit. Falë avulluesit të instaluar në muret e frigoriferit (dhe kështu krejtësisht të padukshëm), akumulimi i akullit në muret e frigoriferit është dukshëm më pak, duke reduktuar nevojën për të defrostuar dhe shkrirë akullin nga frigoriferi.
Vëllimi i dobishëm i frigoriferit 197 l dhe vëllimi neto i frigoriferit 65 l ofron hapësirë të mjaftueshme për nevojat e një familjeje më të madhe. Raftet e bëra me xham të fortë me temperament dhe një sirtar transparent frutash e perimesh lejojnë një mori kombinimesh të ushqimeve të magazinimit. Dera transparente e frigoriferit të palosshëm e bën të lehtë lundrimin në ushqimet e ngrira.
Kontrolli dixhital me etiketa LED, funksioni “Fast Freeze” me kthim automatik në funksionimin standard dhe ndriçimi me efikasitet të lartë LED janë vetëm disa nga funksionet dhe avantazhet e kësaj ndaj frigoriferëve të tjerë standardë.
Përveç konsumit të kursimit të energjisë, ky frigorifer karakterizohet edhe nga funksionimi i qetë prej vetëm 39 dB.
Ndriçimi LED dhe ndriçimi shumë efikas brenda lavamanit të nxehtësisë lejojnë një pamje të lehtë dhe të saktë të përmbajtjes së frigoriferit.

1 in stock