Bluetooth Speaker VIVAX BS-50 Black

E vogël por e fortë!
Altoparlanti VIVAX BS-50 ofron tingull me cilësi të lartë dhe të fortë, dhe madhësia e tij siguron lëvizshmëri të lartë dhe lehtësi në përdorim. Varëse metalike ju lejon të lidhni me lehtësi altoparlantin në një çantë shpine ose rrip. Mbrojtja e certifikuar IPX5 siguron rezistencë ndaj shiut, gjë që e bën atë një shoqërues ideal për një udhëtim në natyrë. Altoparlanti është i pajisur me lidhje Bluetooth me pajisje të jashtme celulare dhe për lidhje analoge mund të përdorni hyrjen AUX 3,5 mm. Bateria 500 mA lejon deri në 4 orë riprodhim me volum të moderuar.

Categories: , ,