Frigorifer VIVAX VL-235W

259.99

VIVAX FREESTANDING REFRIGERATOR VL-235 W është një zgjedhje ideale për ata përdorues që janë në kërkim të një frigoriferi të besueshëm dhe të lehtë për t’u përdorur.
Gjerësia e frigoriferit prej vetëm 55 cm e bën të lehtë akomodimin e çdo kuzhine. Nëse është e nevojshme, dera e frigoriferit mund të hapet në të majtë ose në të djathtë. Doreza e derës në formë ergonomike e bën të lehtë hapjen e frigoriferit.
Me një zhurmë maksimale prej 40 dB, ky frigorifer është një nga modelet më të qeta të klasës në treg.
Sirtarët transparentë e bëjnë më të lehtë lundrimin mes ushqimeve dhe rafti në derën e frigoriferit mund të strehojë shishe me një vëllim deri në 2 litra. Volumi i frigoriferit 230 l kënaq edhe përdoruesit më kërkues.

1 in stock